Gratis Felsökning och Hembesök.

Kostnadsfri felsökning vid vårt första möte.

Vi på DIJO Smart Solution är vår datosupport ser till att våra kunder är alltid nöjda samt så erbjuder vi garanti på arbeten som utförs. Om vi inte kan reparera felet som vi hittar i dator eller utrustning så är vårt besök kostandfri! Däremot, vi kan inte lämna garantier på vårt arbete (normalt i branschen) på grund av exempelvis automatisk uppgradering och liknande som sker på datorer som vi inte ha kontroll över kan påverka funktionen på ett sätt som företaget kan inte ta ansvar över. Fråga oss så berättar vi mer!

Har du möjligtvis problem med din dataorer, telefon, surfplatta eller WiFi?

Vi på DIJO data och mobilreparation här i Eskilstuna kan enkelt utföra en felsökning och reparation av de flesta datorer, surfplattor & telefoner.

Processen verkar svår vid första hand men är mycket enkel för vår expert på DIJO. Vi tar in telefonen och analyserar vad det är som behöver bytas ut eller möjligtvis repareras.

Efter att vi har gjort en analys på er telefon så kommer vår expert på DIJO höra av sig till er, då kommer han kommer att lägga upp ett kostnadsförslag och noggrant gå igenom vad det kommer att kosta.

  • Ring oss på 08-777 10 90