Fördelen med ett bra övervakningspaket är att det levereras med allt du behöver för att snabbt installera ett övervakningssystem hemma eller på ett företag. Paketen vi tillhandahåller kommer kompletta med kameror, skärmar, kablar och instruktioner, dessutom kräver de flesta ingen konfiguration utan de fungerar direkt ur lådan.

Beroende på hur stor yta du ska övervaka kommer olika paket passa olika bra. Ett övervakningssystem i en villa behöver ofta inte mer än 2 kameror medan ett större företag bör satsa på system med minst mellan 4 och 8 stycken kameror. Du väljer själv vilka tillval du behöver, exempelvis om du vill har kameraövervakningssystem med skärm, möjligheten att spela in ljud eller aviseringar som skickas direkt till din mobiltelefon.

Övervakningspaket du kan lita på

Alla paket vi säljer har kvalitetstestas och granskats noggrant. Därmed kan du vara säker på att kamerorna kommer fungera som de ska och att du inom kort kommer få översikt på dina lokaler igen. I vår lista över de bästa övervakningspaket har vi samlat marknadens ledande paket och erbjuder kompletta övervakningslösningar för ett bra pris. Oavsett anledningen varför du behöver ett kameraövervakningssystem kan du lita på att vi har rätt övervakningspaket för dina förutsättningar och behov.

För att ytterligare underlätta för våra kunder har vi samlat de bästa övervakningspaketen i flera prisklasser, från 3 000 kr upp till 25 000 kr. Ordern kan du betala för direkt med en rad olika betalningsmetoder däribland Klarna, Visa och Mastercard. Alternativt väljer du att delbetala med en av våra finansiella lösningar.

Övervakningssystem – företag och privat företag

Vare sig du behöver ett övervakningssystem till företaget eller ett övervakningspaket till hemmet har vi produkter som passar dig. Skulle du ha frågor eller är i behov av rådgivning får du gärna kontakta oss så kan vi tillsammans hitta den bästa lösningen för din situation.

Hjälp med att installera övervakning

För att fullborda våra övervakningstjänster erbjuder vi också installation av och rådgivning gällande övervakningssystem. Med det sagt levereras de flesta paket vi säljer redo för montering och utan krav på konfiguration, dvs. så kallade plug-and-play system.

Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med installation av övervakning.